Det är en pengafälla!

Från c:a 2019 har antalet bedrägerier på internet och via telefon ökat lavinartat. Detta har utvecklats till en global miljardindustri, och polis och åklagare världen över har i princip sagt att man inte kan göra något. 

Tusentals människor drabbas och får hela sina liv och trygghet förstörda. När rättsväsendet inte gör något kan jag inte bara stå och titta på.

Om oss

Mitt namn är Lars Olofsson, och jag har arbetat som juridiskt ombud i mer än 30 år. De senaste 15 åren har jag specialiserat mig på att hjälpa brottsoffer för olika former av bedrägerier. Jag har byggt upp en organisation av utredare och ett globalt nätverk bestående av tiotusentals kontakter som jag och mitt team av c:a 25 medarbetare kan använda oss av. 

Jag arbetar med alternativa legala strategier där jag i första hand tittar på vem som har hjälpt bedragarna. För att dessa brott skall lyckas krävs det att en rad företag och individer inte undersöker vem man gör affärer med, eller bara väljer att blunda. Detta är medhjälp till bedrägeri, och är ett brott i de flesta länder. 

Jag representerar för tillfället mer än 1,200 brottsoffer från nästan 60 länder över hela världen, och vad jag lärt mig under alla de år jag arbetet med mina klienter är att ge dem en möjlighet att fajtas tillbaka och göra något konstruktivt, än att bara se sig som ett offer. Mot den bakgrunden har jag utformat de villkor jag arbetar med där mina klienter endast betalar mig om jag lyckas. Jag är inte den som skall ta betalt om jag inte kan hjälpa min klient. 

Vår strategi och avtal med våra klienter

I en komplex situation är det viktigt att göra saker enkelt. Den som registrerar sig som min klient ger mig ett antal grundläggande uppgifter. Jag delar sedan in mina klienter efter vilken typ av bedrägeri de har blivit utsatta för, och därefter deltager man i olika grupptalan som jag riktar mot i första hand medhjälpare till de kriminella. 

Avtalet mellan mig och varje enskild klient är att jag tar 20% av det jag lyckas återta av det klienten förlorat från vilken källa jag än finner i min legala strategi. Jag har en grupp av internationella jurister som assisterar mig i antingen frivilliga uppgörelser om ersättning till brottsoffer, eller i vissa fall rättsprocesser i domstol. Det innebär att om jag och mina medarbetare inte lyckas, så får vi inget betalt. 

För att täcka våra övergripande administrativa kostnader debiterar jag varje klient 1,500kr. – det är allt vad jag kostar. Detta innebär att jag tar en risk, och om vi inte lyckas, så får vi inte heller betalt – vilket jag tycker är en självklarhet. 

Contact

If you have any questions about our privacy policy, the data we hold on you, or you would like to exercise one of your data protection rights, please do not hesitate to contact us.

Email us at: lars.olofsson@juicyfieldscase.com

Or write to us at:

Lars Olofsson
TÄRNINGHOLMSGATAN 13 C LGH.1002 21749 Malmö